Zebrano Styling | Get inspired, create with style

VERKOOPSTYLING / VERKOOPCOACHING

Eerste indrukken zijn blijvend dus een optimale presentatie is heel belangrijk!

Als verkoopstylist zorg ik er voor dat een ruimte neutraal, licht, ruim en sfeervol ingericht/gerestyled wordt. Zo mogelijk met gebruik van de bestaande inrichting en spullen in een super korte tijd.  


Het uiteindelijke doel is een optimale presentatie, ook online, met een mooie fotoreportage zodat het object snel en voor de hoogst haalbare prijs verkocht of verhuurd kan worden! 

Hierbij volg ik het hands-on concept van House of KIKI: na overleg gelijk aan de slag met restylen! Het opleidingscentrum van House of KIKI is marktleider op het gebied van verkoopstyling (o.a. bekend van woonprogramma's bij RTL). Met dit keurmerk ben ik als vastgoedstylist tevens aangesloten bij het CNVV, het Centraal Netwerk Van Verkoopstylisten. Dit netwerk biedt de mogelijkheid voor particulieren, makelaars, woningcorporaties, hypotheekverstrekkers, banken en notarissen om in contact te komen met een House of KIKI stylist door heel Nederland.  

Door de ogen van de koper kijk ik objectief mee: waar zitten de knelpunten en waar ligt de focus op? Wil je dat kijkers ook als een blok vallen voor jouw object? Met een mooie presentatie heb je meer onderhandelings-ruimte. Voor elk budget is daarbij een creatieve oplossing te bedenken. House of KIKI heeft trouwens een groot netwerk en een samenwerking met veel partijen, heel handig voor een snel en succesvol resultaat!

Voor het tarief of nog andere diensten zie HOW I CAN HELP Of wil je meer info via SAY HELLO ?